Industriprojekt

Johpomek AB Osby


Bygger ny automatisk lackeringslinje.Företagspresentation:

Johpomek – Specialist på tillverkning och ytbehandling av möbler i stålrör. Hela processen eller delar – Du väljer.


Vår fabrik ligger i Osby – en modern, automatiserad maskinpark och ett arbetsteam med stor kunskap om tillverkning. Den här mixen gör att vi kan leverera såväl stora serier i hög kvalité till konkurrenskraftiga priser eller specialbeställningar i mindre serier. Våra kunder finns i många branscher med tyngdpunkten inom möbelindustrin. Vi erbjuder också helhetslösningar där vi samlar leveranser, gör slutmontage, packar och märker upp försändelser. Om ni vill skickar vi direkt till slutkund. Själva kallar vi oss flexibla. Kontakta oss så får vi se om du håller med.


www.johpomek.se

Ohlssons Invest AB

Service anläggning i Helsingborg


EN HÅLLBAR PARTNER MED KOMPLETTA LÖSNINGAR


Ohlssons Invest AB erbjuder hållbara helhetslösningar inom miljö- och återvinning, spol- och rörteknik, entreprenad och transport.


Koncernen sysselsätter ca 600 medarbetare och omsätter nästan 1 miljard. Koncernbolagen verkar främst i södra Sverige och Stockholm/Mälardalen. 

Ohlssons Invest är koncernens moderbolag vars högsta syfte är att arbeta med strategisk och långsiktig utveckling av koncernbolagen. Gemensamt för alla koncernens bolag är det kompletta utbudet, det kund- och lösningsorienterade synsättet samt hållbarhetsarbetet. Att hållbarhet är en stor del av varje företags vardag ser vi som en självklarhet. 

Varje initiativ från Ohlssons Invest görs för att skapa bättre förutsättningar för koncernbolagen, både för sig och tillsammans, och för kunder och samarbetspartners. 

Med en stor portion ödmjukhet och ännu mer jäklar anamma verkar Ohlssons Invest som en hållbar partner med kompletta lösningar. 

Lekolar AB

Om Lekolar


Många känner oss sedan gammalt genom BRIO Lek och Lär. Numera finns vi i hela Norden och har sedan länge bytt namn till Lekolar. Här, i Lekolars webbutik beställer du från marknadens bredaste sortiment av pedagogiskt och kreativt material för skola och förskola. Vi erbjuder allt från LEGO® Education, pärlor, ljusbord, Magna-Tiles, Babblarna och Blue-Bot till skolmöbler, förskolemöbler och lekplatsutrustning. I vår webbutik hittar du även inspirerande lärmiljöer och pysseltips. Allt från vårpyssel till påskpyssel för barnen i förskolan och skolan.